KÖSZÖNJÜK, HA FELAJÁNLOD ADÓD második egyházi 1%-ÁT!
TECHNIKAI SZÁM: 2783
Krisztus Keresztje Keresztény Vallási Egyesület
Pünkösd Hétfőjén:
Annak a napja, amikor az első tanítványok küldetést és hozzá segítséget kaptak. Egyházunk, 2004. évvel később kaptam meg a küldetésem – pontosabban ekkor realizáltam azt.
Keresztény lelkészként évente több ezer embernek tudom elvinni az örömhírt, hogy csak rajtunk múlik egy szeretettel teli világ megteremtése. Hogy hatalmunkban áll jobbra fordítani azt, amiben élünk. És azt is, hogy van, aki annyira hisz bennünk, hogy a legnagyobb áldozatot is vállalja értünk.
Már „csak” nekünk kell hinni önmagunkban, hogy erre képesek vagyunk.
Az én küldetésem, hogy ezt a hitet megmutassam.
Ebben kérem a segítséged most.
Május 21. a határidő, eddig tudod a kormányt utasítani, hogy a már befizetett adód egy picike százalékát mire fordítsa.
Ha nincsen olyan vallási szervezet, amelyiknek jó szívvel elküldenéd, akkor kérlek, ne hagyd bent az államkincstárban, hanem adj utasítást, hogy a 2783-as technikai számra továbbítsák.
Köszönöm
Ezek a sűrű forintok nagy dolgokra képesek.
Évente száznál is több párt kísérünk el a házasság felé vezető úton.
És közel 30.000 embernek (kb. egy Arénányi közönség) adjuk át lélekmelegítő eseményeken egy jobb világ üzenetét, és közel 6000 embert kísérünk méltóképpen az utolsó útjára.
Ha ezek jó célok szerinted is, akkor megtisztelsz vele, ha a neked semmibe sem kerülő rendelkezést leadod az https://eszja.nav.gov.hu/ oldalon.
Ha nincsen ügyfélkapud, akkor közvetlenül is rendelkezhetsz itt: https://webnyk.nav.gov.hu/ és papíron postára adva felajánlhatja.
Ha a könyvelőd intézi, akkor ezt küldd el neki:
Kérem, hogy a technikai számmal rendelkező szervezetek között a 2783-as számú Krisztus Keresztje Keresztény Egyesületet jelölje meg kedvezményezettként az adóbevallásomban az 1%-os felajánlásnál.